Wie zijn er betrokken

bij Pretty Curious People?

Het idee is dat Pretty Curious People een community wordt van creatievelingen.

Een vrijplaats voor ontmoeten, samenwerken en creëren.

Hieronder lees je er meer over.


Ontmoetingsplaats voor creatieven

en creatieve opdrachtgevers

 

Pretty Curious People wil een ontmoetingsplaats zijn die creatieven en opdrachtgevers samenbrengt. Een plek die hen inspireert en stimuleert om projecten tot leven te laten komen. Maar ook waar creatieven elkaar kunnen ontmoeten. Wie weet wat dáár uit voortkomt!

 

Inspireren en initieren

Pretty Curious People groeit uit tot een community en netwerk met een heel rijk klimaat en aanbod. Een plek waar schrijvers, illustratoren, ontwerpers, bedenkers, dichters, kunstenaars, redacteuren, schrijfcoaches en andere verbinders en creatievelingen elkaar kunnen ontmoeten, ideeën uitwisselen, elkaar inspireren, brainstormen, samenwerken en initiatieven ontplooien.

Zo kunnen er prachtige projecten ontstaan, gedragen door mensen met verschillende expertises en achtergronden. Deze plek heeft dan een rol als kruisbestuiver en samenbrenger.

 

Deelnemer

Je kunt deelnemer worden van deze ontmoetingsplek. Je krijgt een pagina waarop je jezelf kunt presenteren. Wat heb je te bieden? Wat zijn je sterke kanten? Wat zijn je drijfveren? Wat zijn je dromen?

Als je denkt: daar pas ik wel bij, laat het dan weten en stuur een bericht.

 

Denken in mogelijkheden

Samenwerking kan leiden tot een boek, een tentoonstelling, een affiche, maar er kan ook iets heel anders ontstaan, bijvoorbeeld een kunstproject of een buurtproject.

 

Eigen kracht en kunde

Op deze inspirerende en uitnodigende ontmoetingsplaats werkt ieder vanuit zijn of haar eigen kracht en kunde om samen mooie projecten te realiseren waar iedereen blij van wordt. De mensen die er aan werken bepalen hoe het gaat. Samen kom je verder!

 

Heb je een plan of een vraag?

Wil je initiatieven ontplooien, ideeën uitwisselen, brainstormen, elkaar inspireren en samenwerken? Hier vind je creatieve doeners en denkers waarmee je samen verder kunt komen.

Spreekt het je aan? Neem contact op en wie weet kunnen we samenwerken!

 

Meet more

pretty curious

people!

Community-art: een verbindend buurtproject in de Tielekeshoeven in Rosmalen

Met een flinke groep kinderen bouwden we een groot nest voor de Tielietielie en samen (jong en oud) schilderden we de grote Tielitielie: de vogel is terug in de wijk!