Projecten

Boek Monique Rutten

 

Pretty Curious Postcards

Verjaardagskalender

Minibiebs

Reactie plaatsen

Reacties

carola mokveld
3 jaar geleden

Hoi Jeroen, weer een super mooi initiatief. Zoals je misschien gezien hebt probeer ik diet jaar 2021, vooral VERBINDING centraal te stellen in mijn werk. Dus met jullie verbinden en dingen samen doen past daar helemaal bij. Kijk maar eens wie en op welke manier we elkaar kunnen vinden en verbinden. Uitdaging nu én na Corona... ons weer echt met onszelf en elkaar verbinden.
mooier kan het niet worden. lieve groet Carola
https://www.instagram.com/ruimte_voor_kunst/

Jeroen
3 jaar geleden

Hoi Carola, leuk dat je reageert! En ik heb gezien dat je mooie verbindingen aan het maken bent. Prachtig. Fijn dat je zo open staat voor nieuwe initiatieven. Deze plek moet nog een beetje groeien en zichzelf ontwikkelen. Laten we binnenkort contact met elkaar hebben. Groeten, Jeroen

Andy
3 jaar geleden

Hey!

Mijn blog, www.andyvanberkum.nl update ik elke dag met plezier! Ik noem mezelf een schrijver maar heb nog geen verdiende strepen, in een systeem wat erg goed gaat op diploma’s en bewezen criteria ploeter ik elke dag door. Op zoek naar verbetering!

Jeroen van Lente
3 jaar geleden

Hoi Andy,
Goed jouw website en blogs te zien met zoveel positiviteit! Op zoek naar wat belangrijk is in het leven. Ploeter rustig verder.

Peter Moorman
3 jaar geleden

Hallo Jeroen,
Ik wordt ontzettend blij en geinspireerd van dit initiatief! Fijn om te zien hoe je je eigenheid een gezicht hebt gegeven! Ik wens jou en ons veel moois toe!

Jeroen van Lente
3 jaar geleden

Ha Peter, heel leuk dat je zo enthousiast reageert. Daar wordt ik dan weer blij van. Als ik voor jou een pagina kan reserveren dan doe ik dat graag. Ik ben momenteel bezig mijn eigen pagina hier op de site maken.
Groeten, Jeroen